No chyba nie. Dzisiaj SA 132-005 wyjeżdżając z Chojnic był prawie pełen. Jak wsiadali ludzie w Czersku to już stali. Oczywiście w Tczewie też tylko jedna jednostka wjechała po nas.
Minimum 4 bonanzy + ew. 5 w zależności od dnia.
Ale nic mnie już nie zdziwi bo jest coraz gorzej jeśli chodzi o połączenia z Chojnic.
PR Gdynia mógłby coś zrobić z tymi bohunami st. mac Chojnice. Do tych trzech dorzucić jeszcze jeden i mamy skład na TUR-a. Przy okazji latem na Helską w relacji bezpośredniej z Chojnic, ale tak wiem, marzenia.
_________________ Niech Przewozy Regionalne wracają na połączenia Chojnice - Bydgoszcz!
No i "Tur" wrócił do bezpośredniego połączenia Chojnic z Trójmiastem. Dzisiaj do Chojnic wjechał w zestawieniu SU42-525 + Bh + Bh + Bh + Bh.
[ Dodano: 27-05-2012, 19:12 ]
Sorry, że post pod postem, ale dzisiaj na "Turze" SA 132-006... Zna ktoś jakieś powody braku składu wagonowego? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jednego SA 132 jadącego z Trójmiasta w godzinach szczytu. W Chojnicach frekwencja na poziomie 75%, a co dopiero było między Gdynią a Tczewem?
Co jak co, ale jak dla mnie dziwnie wygląda taki skład.
Podejrzewam, że ściągali wagony które latem krązyły też na Helskiej z powrotem do Chojnic.
Przedostatnie REGIO z Tczewa wjechało tego dnia z dwoma lokami i składem 2xBhp + 2xBh
_________________ Niech Przewozy Regionalne wracają na połączenia Chojnice - Bydgoszcz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum