rozumiem, że mogę zrobić tak, że kupię jutro w starej cenie za 99zł, a jak pani mi się spyta od kiedy ważność to mogę podać ze chciałabym ważność karnetu np od 30.08???
We Wrocławiu nie chcieli sprzedać znajomej osobie karnetu w przedsprzedaży na 60 dni tylko na 30.
To teraz zmieniły sie zasady czy to wymysł pani z kasy?? Bo mi się naprawdę wydaje ze kiedyś ale z 2-3 lata temu mogłem do 2 miesięcy do przodu kupić bilet...
12. W przedsprzedaży, wg cen obowiązujących w dniu zakupu, można nabyć:
1) do 7 dni naprzód:
a) skreślony,
b) strefowe bilety czasowe, o których mowa w §§ 16, 18 i 18a TPR;
2) do 60 dni naprzód:
a) bilety jednorazowe na przejazd osób, w tym bilety abonamentowe,
b) bilety na przewóz rzeczy/wózka dziecięcego i psa,
c) bilety okresowe: odcinkowe i sieciowe imienne, w tym turystyczne,
d) bilety na jednorazowy lub wielokrotny przewóz roweru,
e) legitymacje seniora.
Decyzją PR wstrzymana została - planowana od dziś - obowiązkowa sprzedaż dopłat za przejazd IR przez CMK do czasu wprowadzenia tego rozwiązania do systemu sprzedaży biletów.
Jak zwykle pospieszny na forum wylewa swoje osobiste frustracje. Czasem technika zawodzi, lepiej przesunąć termin niż wprowadzać niesprawdzone rozwiązania tak jak ma to w zwczaju czynić ukochana spóka mojego przedmówcy.
[ Dodano: 06-06-2012, 23:38 ]
Coś wiadomo już z tą dopłatą?
Teraz patrzę a REGIO KARNET na IR kosztuje 119 zł !!!! No ale mają wiele mniej dalekobierznych połączeń niż TLK, z Krakowa to już tragedia, w niektóre miejsca w ogóle nie jadą to chyba wolę podróżnika za 69 od IC. Jak na taką siatkę połączeń IR/RE jak mają to 99 było dobre, 119 to za dużo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum