Kojarzycie jak wygląda temat z pociagami w i do BiH? Wiem, że był bezpośredni pociąg z Budapesztu do Sarajeva, z Sarajeva można było pojechać pociagiem do Mostaru. Szukam połaczeń, ale nic mi nie znajduje. Zaszły jakieś zmiany?
dzięki. W tak zwanym międzyczasie znalazło mi też te połączenie na bahn.de. kiedyś nawet na rozkładzie pkp była taka opcja, że klikając na nazwę stacji można było prześledzić połączenia z danej stacji godzina po godzinie. teraz jakoś średnio to działa. Wiem, że był ( jest?) pociąg z Sarajewa do Mostaru - nie mogę go znaleźć.
Sarajevo-Mostar-Ploce łączą dwie pary pociągów, rano i wieczorem. Chorwaci chcą od nowego rozkładu zarżnąć praktycznie wszystkie połączenia międzynarodowe więc jeśli tam będziesz to koniecznie zalicz tą trasę - widoki niesamowite. Rozkład jazdy: www.zfbh.ba
_________________ Przejechane koleją:
2011 - 52 483 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum