osobom mieszkającym w Łodzi a pracującym w Warszawie zwraca ktoś pieniądze za bilety ?!
Tak. Jest taka opcja przewidziana w przepisach o pracy, i dobrzy pracodawcy to robią (całkowicie lub częściowo, np. wykupując pracownikom zniżki firmowe).
Krzychu191, tylko że w zeszłym roku PBS miał swoją siedzibę tylko w Sopocie, natomiast macki IPSOSu są praktycznie w każdym mieście wojewódzkim. Co więcej, jest tak, że miejsca pracy są przewidziane dla osób z miasta w którym siedzibę ma dany oddział, i to tylko dobra wola koordynatorów że zatrudniają ludzi z całej Polski
- POLONEZ Warszawa Zachodnia - Terespol - 2 osoby termin od 23.08 do 27.08 (5 dni)
- JAGIEŁŁO Lublin-Kraków-Lublin - 2 osoby termin 24.08 oraz 25.08 (2 dni)
- GAŁCZYŃSKI Lublin-Świnoujście-Lublin - 2 osoby termin 26.08 0raz 27.08 (2 dni)
Większość ankieterów z grupy krakowskiej organizuje spotkanko na dworcu głównym we wtorek o godz. 8.50 przy TLK "Słowiniec". Ja co prawda się z Panem Bernardem umówiłem na poniedziałek w jego biurze, ale we wtorek także będę. Kto da radę to zapraszam
Większość ankieterów z grupy krakowskiej organizuje spotkanko na dworcu głównym we wtorek o godz. 8.50 przy TLK "Słowiniec". Ja co prawda się z Panem Bernardem umówiłem na poniedziałek w jego biurze, ale we wtorek także będę. Kto da radę to zapraszam
Ja z Krzychem191 będziemy od 5 rano, więc się spotkamy. Do zobaczenia!
Ktoś z krakowskich ankieterów dostał spis numerów stacji na swojej trasie?
Wszyscy dostali. Ja byłem w poniedziałek i dostałem, dzisiaj byłem tam z enkieterami z "Podhalanina" i "Nosala" i też dostali. Poszukaj dokładnie w papierach które masz.
Ponieważ od jutra zaczynamy kursy, a niektórzy już dziś wyjeżdżają do swoich stacji docelowych, chciałbym życzyć wszystkim spokojnych kursów i do zobaczenia z niektórymi
W Krakowie zostało jedno wolne miejsce na Kraków - Przemyśl i Przemyśl - Kraków. Jest to dość dobrze płatne, bo po 100 zł w jedną stronę, z tym że trzeba sobie załatwić w Przemyślu nocleg.
krzychu191 a co Ty byś chciał wszystko żeby Ci fundowali? Nie dość że dostaniesz pracę jako ankieter to jeszcze wymagasz by ci zwracali za dojazdy haha śmieszny jesteś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum