Zgadzam się z powyższym postem. Ludzie są naprawdę przeróżni ja znam dobrych i złych ludzi obydwu płci. A co do postu Rumburaka to powiem że nie myślę tak o nożach jak napisałeś, ale tylko podaję przypuszczalną możliwość i wcale nie twierdzę że mam 100% racji. Ale w PKP to nic mnie już nie zdziwi, naprawdę, po za tym czytałem że kontakty seksualne w pracy obniżają efektywność pracy osób nie zależnie od tego czy oboje chcą seksu czy nie to tak na marginesie.
każdy facet to świnia! Jak ma okazję bzyknąć to bzyknie.
Dopóki jest singlem, bądź w otwartym związku, to czemu nie... Ale jak już się człowiek zwiąże, to liczy się tylko ta jedna jedyna. I nie zgodzę się na uogólnianie.
Co do prezerwatyw w pociągach, to z tym się jeszcze nie spotkałem. Ale jestem zdania, że powinny być. To fortuny nie kosztuje, a czasem się chce...
Na co większych stacjach powinny znajdować się też automaty z prezerwatywami. Najlepiej oczywiście z apteki, ale lepsze takie, niż bez zabezpieczenia.
Za to ciekawostka: teraz gdzie mieszkam czasowo na kontrakcie w Południowej Afryce w expresach z Joburga do Dubranu i Kapsztadu obsługa wedle życzenia pasażera rozdaje darmowe gumki. Wszystko to w ramach kampani przeciw AIDS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum