Pułtuś,
Nie zgodzę się z tym, ale to długo by to tłumaczyć. Łatwe podmiejskie trasy ok, mogą jechać ludzie z biura, ale jakieś kombinowane, długie itd. to na pewno lepiej ankieterzy "forumowi" by pojechali Czemu już się żegnasz? Trzeba dzwonić, popytać, pogadać.
Oczywiście że trzeba dzwonić i pytać Determinacja i samozaparcie są podstawą sukcesu. Należy dzwonić pod infolinię głównego wykonawcy i tam spytać numer do koordynatora interesującego nas rejonu
TO dobre będą przeboje jeżeli firma wcześniej nie robiła badań transportowych a dodatkowo bierze ludzi bez doświadczenia w podobnej pracy. No nic, jutro się przedzwoni, zobaczymy
Yyyy a co tu skomplikowanego niby ? Jakie to niby należy mieć doświadczenie ? Przecież spisanie biletu jest proste jak budowa cepa.
No niekoniecznie, trzeba wiedzieć jak spisać dany rodzaj biletu, trzeba wiedzieć o pewnych uwarunkowaniach (bo przy kontroli nie ma czasu na rozkminy) np. że przy MAX-26 nie ma Rewelacyjnego. I takie tam różne... Na dniach wrzucę relację z sierpniowego ankietowania.
JakubWedrowycz,
Nie wiem, może tak na szybko: spisywanie biletu przez 10 minut, płacz, że "ona nie potrafi", panika w oczach jeżeli pociąg opóźnienie, nie daj Boże na stacji zwrotnej jakieś problemy z przesiadką itd
mam pytanie, czy ktoś wie jakie maja stawki Instytut Badawczy ARC Rynek i Opinia? Słyszałem dziś w rozmowie telefonicznej o m.in. trasie Zielona Góra - Zamość dla osób z Wrocławia. Czy komuś coś wiadomo o trasach dla Wrocławia?
Z tego co wiem, po jednym ankieterze się jeździ, stawki na razie nie znane. W poniedziałek będę miał więcej szczegółów, ale najprawdopodobniej bardzo kiepskie trasy
Z opóźnieniem, ale w końcu się uporałem. Zapraszam do lektury relacji z sierpniowego ankietowania: www.kolejomania.rail.pl/ank.html Postarałem się opisać tam najciekawsze zdarzenia i najciekawsze osobowości (głównie wśród drużyn) z jakimi się spotkaliśmy. Relacja jest też jak zawsze w dziale "Hobby" więc można komentować.
Z tego co wiem, po jednym ankieterze się jeździ, stawki na razie nie znane. W poniedziałek będę miał więcej szczegółów, ale najprawdopodobniej bardzo kiepskie trasy
Jeżeli już masz jakieś szczegóły, to czy mógłbyś się nimi podzielić?
No tak jak mówiłem, kiepskie trasy, we Wrocławiu tylko 7 obiegów do obsadzenia, ludzi już mają. Bez głowy poukładane obiegi, np. czekanie 7 h w stolicy na powrót, albo jazdy luzem do Gdyni. Telefon do koordynatorów uzyskacie w siedzibie firmy
jest tu ktoś z Wrocławia kto będzie jeździł? mam z kumplem trasę Wrocław- Kraków. może zamiana na dwa dni? we Wrocławiu u są trasy na Olsztyn, Warszawę, Gdynię, Szczecin, Lublin, i właśnie Kraków.
Z Katowic była fajna trasa- Zebrzydowice - Terespol. Trzydniówka zasadniczo, od 4:35 z Zebrzydowic przyjazd do Terespola 14:53, powrót następnego dnia; odjazd 14:48 i przyjazd po północy kilka minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum