Reszta moich nudnych wypocin w temacie "Frekwencja w pociągach Małopolskich" czy jakoś tam,proszę wszystkich o kontynuowanie dyskusji w tamtym temacie, postaram się pisać uważniej i nie robić bajzlu na forum.
Dziś zauważyłem, że z rewizji wróciła już ED72-002. Oczywiście utraciła barwy IR. Mimo to prezentuje się bardzo ładnie - lakier błyszczy, zestawy kołowe całe czyściutkie. Z moich obserwacji wynika, że w rewizji mogą być jeszcze 011, 012 i 014.
Z innej beczki - czy ktoś zna dokładne daty i miejsca ostatnich rewizji dla EN71-004 oraz EN71-012?
Tak dzisiaj zauważyłem będąc na otwarciu dworca w Krzeszowicach czekającą od rana na popołudniowy kurs EDytkę-013 po rewizji zrobionej o ile nie mylę daty 29.09.12 w Mińsku. Skład ten zyskał boczne wyświetlacze kierunkowe na każdym członie.
Czy jak ktoś ma możliwość spotykania krakowskich jednostek na co dzień, to mógłby ktoś podać datę ostatniej naprawy rewizyjnej EN57-867 (bo w postach wyżej czytałem, że już podobno jeździ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum