Marszałek powinien się dobrać do dupy PR za to, miał jeździć przynajmniej po części na Górnym Śląsku a jeździ sobie w 100% po Małopolsce, wie ktoś może co grozi PR w razie złamania umowy?
Marszałek powinien się dobrać do dupy PR za to, miał jeździć przynajmniej po części na Górnym Śląsku a jeździ sobie w 100% po Małopolsce, wie ktoś może co grozi PR w razie złamania umowy?
Nic nie grozi bo to marszałek zerwał umowę. Pozbywając się PRów, pozbył się ED72A.
dziś ten skład stał na Trypolisie w Płaszowie,głupot nie piszczie. Napisy typu województwo śląskie zostały zaklejone napisami Przewozy Regionalne!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 09-02-2013, 20:57 ]
we wtorek jechał po 16 do Katowic
ED72A-005 jechał we środe 06.02.2012 na regio 4320/1 Katowice - Kraków Płaszów.
A apropos wizyty w Mińsku:
Pojechała ona do Mińska 4.01.2013 ale tylko na przegląd oraz naprawę gwarancyjna silników, nie była planowana zmiana kolorków
Może nie było w planach malowania, ale jednak Edytka została pomalowana. Dziś miałem przyjemność nią podróżować na "Orliku". Mam dwa knoty komórkowe dla zainteresowanych:
a) środkowy przedział wagonu silkowego (wagon silnikowy poznasz, że ma pantograf na dachu) - ciche odgłosy silników, więcej miejsca na nogi
b) człony skrajne (te z kabinami maszynisty) - brak odgłosów silników, jednak mniej miejsc nanogi
A nie siadaj w:
c) skrajne przedziały wagonu silnikowego = odgłosy ala bombowiec, więcej miejsca na nogi, jednak opcja z powodu odgłosów raczej dla miłośników kolei (czyli ja tam siadam).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum