mechaniczny, elektryczny najlepiej. można to zrobić jako kwalifikacyjny kurs zawodowy i zdobyć dyplom. Albo WCE Metal Service tam są kierunki kolejowe odpowiednie do zawodu
Ciekaw jestem gdzie najlepiej robić prywatnie licencje? I czy ktoś nas zechce zatrudni po prywatnym kursie.
Mam znajomego, który uprawnienia maszynisty zrobił sobie na własny koszt u prywatnego przewoźnika towarowego. Kilka lat temu kosztowało go to ponad 3 tys. zł plus inne wydatki jak dojazdy etc. Wydał kilka tysięcy zł, ale opłaciło się, bo teraz nieźle zarabia i bezrobocie mu nie grozi.
ja ide na kurs do cs wrocław co do kosztów to wyglądaja tak że 5400jest sam kurs plus egzamin 100zł plus 40euro licencja no i oczywiście medycyna racy 725zł pozdrawiam
ja ide na kurs do cs wrocław co do kosztów to wyglądaja tak że 5400jest sam kurs plus egzamin 100zł plus 40euro licencja no i oczywiście medycyna racy 725zł pozdrawiam
To spore koszty, jeśli można, z własnej kieszeni zapłacone?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum