i za co teraz beda kontrolerzy z przerosnietym ego zabierac premie pracownikon???? rozklady poprawione ,poprawki na bieząco..pewnie beda sie czepiac za brak czapki podczas sluzby gdy temperatura w pociagu plus 20...ahahahahahaha
_________________ "Dyplomata to ktoś, kto mówi ci, abyś poszedł do diabla, a ty cieszysz się na podróż"
A skąd kolega wie jakie będą koszty utrzymania kilkudziesięciu tabletów pewnie z podłączeniem do internetu zakup oprogramowania i prawdopodobnie wsparcie producenta przez parę lat. Myślę z że wcale nie będzie taniej niż kilka kartonów papieru i toneru.
Nie chce być niemiły.. ale zadam pytanie vs. pytanie.. Ile w takim razie wynosi koszt rocznego doposażenia w papier? i ile lasów pójdzie w odstawkę dzięki takiemu dziennemu papierowemu rozkładowi z Twojego przykładu? nie jestem z żadnej organizacji "GREEN PEACE" czy podobnych, ale uważam, że rozwiązanie w spółce jest jak najbardziej korzystne i ekologiczno-ekonomiczne.. mniej papieru i tuszu.. wsparcie producenta przez parę lat ? hmmm... jakoś nie widać z tym problemu w przypadku telefonów służbowych , który jak sądzę posiadasz jako pracownik kolejowy.. Plus ma wieloletnią umowę ze spółkami kolejowymi i jak widać nic sie nie zmieniło.. co dwa lata dostajesz nowy model telefonu, numer Ci sie nie zmienia więc myślę, że i z tabletami nie będzie problemu. Stawiam, że plus obejmie program tabletów w KM, lub play.. oczywiście ten drugi będzie zapewne współpracował z Plusem na jego stacjach bazowych gdyż ma "najlepszy zasięg" ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum