Wysłany: 08-07-2013, 10:26 Zakup biletów na pociągi międzynarodowe po 1 IX
Hej, orientuje się ktoś, kiedy będzie odblokowana sprzedaż biletów na międzynarodowe po 1 IX? Chciałem dzisiaj kupić Spara na Chopina po 1 IX i dowiedziałem się, że w związku z korektą rozkładu sprzedaż biletów jest zablokowana, a kiedy zostanie odblokowana? A wie pan, może niech pan w przyszłym tygodniu przyjdzie, to coś będziemy wiedzieć... No więc znając życie prędzej tu znajdę kogoś dobrze poinformowanego.
_________________ Polska - kraj, w którym samochód jest bogiem
Najwcześniej po ogłoszeniu korekty, czyli 3 tygodnie wcześniej.
Jest taka informacja ? Ja o niej nie słyszałem ? Podaj mi numer informacji PKP, bo ja takowe nie znam.
O ile wiem PKP już nie realizuje połączeń. Robi to PKP SKM Trójmiasto i PKP Intercity.....
Chciałem poinformować, że odblokowali sprzedaż na niektóre pociągi międzynarodowe na kursy po 1 września. Mnie udało się kupić bilety na BWE z Berlina do Poznania oraz na Chopina do Wiednia na wrzesień.
UE chce dokonać niemożliwego. Jeśli przekona przewoźników kolejowych, pasażerowie będą zachwyceni!
„Welt am Sonntag” informuje, że Komisja Europejska pracuje nad projektem ustawy, w myśl której europejscy przewoźnicy kolejowi byliby zmuszeni do „udostępniania swoich danych niezależnym, międzynarodowym platformom rezerwacyjnym„. W tej chwili jeszcze nie wiadomo, kiedy miałoby do tego dojść i obecnie pomysł ten jest dopiero we wstępnej fazie rozważania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum