Ciekawy Projekt. Z miłą chęcia przejade się do Katowic, żeby go namierzyć Ale z drugiej strony, jestem ciekaw, jak na niego reagują normalni, codzienni pasażerowie czekający na przystankach
Ciekawy Projekt. Z miłą chęcia przejade się do Katowic, żeby go namierzyć Ale z drugiej strony, jestem ciekaw, jak na niego reagują normalni, codzienni pasażerowie czekający na przystankach
Ciekawe ile to kosztowało Katowiczan. Sam nim jestem i chętnie bym się dowiedział. Katowice, co jest kuriozum, NIE MAJĄ rynku na dzień dzisiejszy. W dworca stawia się galerię handlową z przybudówką dworcową, w mieście brakuje ławek, sprawnej komunikacji publicznej, Koleje Śląskie nijak nie chcą (nie mogą?) dogadać się z KZK GOP odnośnie wspólnego TANIEGO biletu. Ja osobiście NIE WIDZĘ rozwoju miasta a jego spłycanie do galerii handlowych i przedziwnych "pojazdów widmo" nie wnoszących nic do miasta czy regionu. Szkoda, że Pan Uszok wygrał - liczyłem, że zauważył, że nie wszystkim się podoba obecny stan Katowic po tym jak wygrał nieznacznie, ale najwyraźniej dopiero porażka go przekona.. Szkoda, że naszym kosztem...
Ukradł tramwaj z zajezdni w Katowicach i pojechał nim do Chorzowa. Po drodze... zabierał pasażerów. Podróż za jeden uśmiech?
W nocy z piątku na sobotę 29 października doszło do kradzieży tramwaju z zajezdni Zawodzie. 25-latek wyprowadził tramwaj z zajezdni udał się nim w podróż do Chorzowa. By go zatrzymać, konieczne było wyłączenie napięcia w trakcji!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum