Miałem ten sam problem. Gdy byłem zalogowany i zmieniałem temat to automatycznie mnie wyrzucało. Od jakiegoś czasu przy logowaniu zacząłem używać opcji zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie. No i pomogło
Problemy z serwerem. Nasz provider jest nieudolny jak beton PKP i mnie też już szlag trafia.
Przy każdym logowaniu proszę zaznaczać ten mały kwadracik to was nie wyloguje przy odświerzaniu strony. Powiem webmasterowi, żeby go odznaczył standardowo.
Problem nie leży po stronie mojego kompa bo musiałby dotyczyć zarówno domowego jak i służbowego.....
Poza tym opcja automatycznego logowania przy każdej wizycie nie jest absolutnie zalecana przez wielu fachowców....
Poza tym opcja automatycznego logowania przy każdej wizycie nie jest absolutnie zalecana przez wielu fachowców....
Jakich fachowców?
Opcja automatycznego logowania na forum jest całkowicie bezpieczna - zapobiega wylogowaniu podczas przeładowania strony, pisania postów itp. Opuszczając forum należy się wylogować.
Na okresowe problemy z serwerem nie mamy żadnego wpływu, bo to jest w gestii providera. A serwer mamy taki na jaki nas stać. Myślę, że za parę dni, jak zwykle, wszystko wróci do normy.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Do dzisiaj ! Szczerze mówiąc mam dośc ciągłego oglądania strony stacji Bolesławiec lub komunikatu "nie można odnaleźć strony". Normalnie odchodzi ochota od lektury forum
coś nie tak ;/ : napisalam posta, edytowałam, poprawiłam. Padła odpowiedź; wyprodukowałam drugiego posta... ochrzaniono mnie,że robię bałagan, bo taki post (napisany przezemnie) już jest w innym temacie sosysorysory tyle, że w innym temacie nic nie pisałam... i znaleźć nie mogę gdzie; rozumiem, że dwa posty zostały usunięte (inna rzecz,że ten, ktory został stracił sens)- czy ktoś może mi to zjawisko dublowania postów w różnych tematach wyjaśnić? jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że pokręciłam coś przy edycji pierwszego (opcji -popraw nie miałam) - nigdy, na żadnym forum (o podobnych skryptach)z czymś takim się nie zetknęłam . Za zamieszanie przepraszam
Od kilku dni mam problem z ładowaniem strony, działa ona bardzo wolno, dzisiaj przy próbie modyfikacji jednego z postów wylogowywało mnie automatycznie, coś się wieszało, wreszcie wskoczyły 3 takie same posty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum