Zdrowy_Rozsądek Weź chłopie coś na opanowanie się bo tego co ty tu wypisujesz czytać się nie da! Po prostu w sprawie tego biletu to ty dałeś ciała. Dlaczego teraz nas dręczysz(inaczej nie da się tego określić) (nawet w tym temacie wylewasz swoje żale apropo mandatu) że kolej jest zła itd. (nie chce mi tych wszystkich twoich "pretensji" pisać) Przed jazdą pociągiem ty też musisz coś dać od siebie, czyli jak jesteś obcokrajowcem i tam u was są takie a nie inne zasady, to trzeba było się dowiedzieć czy w Polsce nie jest przypadkiem inaczej. (Wiem wiem, odszedłem od tematu )
Co do tematu to Henryk jest znany na tym forum z hejtowania koleji tylko ze dziwne ze skoro jest tak zle to on wciaz nia jezdzi
Płacę, to jeżdżę. PKP jest monopolistą i nie mam innego wyboru (daruj sobie odpowiedź o interregio. A przynajmniej wspomnij o ich chyba 50 letnich kiblach).
No, te zdezelowane stare kible IR na trasie z Łodzi do Warszawy... aż oczy bolą od patrzenia. Nawet siedzeń tam nie zamontowali, jak w bydlęcych wagonach. Nie dalej jak we wtorek jechałem jednym takim, masakra. Siedzenia za miękkie, w przedziałach za dużo miejsca... jeszcze ta klimatyzacja, na co ona komu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum