Wysłany: 10-05-2013, 22:51 Praca przy przeprowadzaniu ankiet
Witam!
Słyszałem, że PKP zatrudniają czasami ludzi do przeprowadzania ankiet o biletach w pociągach.
Czy podczas tegorocznych wakacji lub w weekendy takie akcje też będą? Jeśli tak, gdzie można się na taką pracę załapać, do kogo trzeba się zgłosić? Dodam, że chętnie wziąłbym w takich badaniach udział z rejonu dolnośląskiego, Wrocławia
kolejne badanie (spis biletów albo ankiety) będą w wakacje ,potem na jesień. podobno jest to już od 7 lat.... Ja robię to od około 3 lat i prawie całą polskę zwiedziłem.
Na infolokej znajdziesz informacje o firmie, która będzie podwykonawcą. Niewiadomo jaka firma wygra badanie...
Utrzymuję kontakt z koordynatorami dwóch firm, które w ostatnich 2 latach przeprowadzały badania. Dam znać jak będzie coś wiadomo (zapewne na początku sierpnia).
Ja mam kontakt z ARC więc jak coś będzie wiadomo to też dam znać. Warto też dodać, że ta firma robi badania tajemniczego klienta w wagonach restauracyjnych WARS
A wiadomo coś o jakichś przyjęciach do pracy? Jak ktoś ma kontakt do kogoś z koordynatorów, którzy się tym zajmują i chciałby się podzielić, to byłbym zobowiązany (może być na PW)
_________________ 2010 - 4564 km
2011 - 8993 km
2012 - 5090 km
Koordynatorzy czekają na szczegóły i rozpiski tras.
Na razie nie jest do końca ustalony nawet termin badania (wstępnie od 19 lub od 22).
Póki co, koordynatorzy kontaktują się z osobami, z którymi już współpracowali.
Owszem, tak jak kolega wyżej napisał - po doświadczeniach z ubiegłego roku, gdzie sporo nowych osób narobiło gnoju na badaniach, koordynatorzy kontaktują się tylko i wyłącznie z zaufanymi bądź poleconymi pracownikami. Dopiero w ostateczności będą szukać dodatkowych, ale wiem, że np. w Krakowie nie będzie raczej takiej potrzeby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum