Z trolla definicji - nie masz chyba wielu powodów do zadowolenia?
Uważaj, idzie jesień, ilość światła maleje. Wiesz, czym to grozi?
Cytat:
(...)twój jest siermiężny i pachnie czystą frustracją.
Polotu Pegazie, sameś też powodem - nie ma gdzie skrzydeł rozwinąć.
Ale spróbuję. Uważaj, wierszem będzie:
Cytat:
Nie rozumiesz "nawet" Ty?!
O zgrozo! Zejszłem na psy.
Tyle uprzejmości z mojej strony.
Za Twoje, w grucie rzeczy, też dziękuję.
Domorosły jestem, Kursu Trolejbusa nie kończyłem, do żadnego klubu nie należę.
Pochwała ze strony takiego specjalisty byłaby - nie przymierzając - pocałunkiem śmierci.
Edit:
Chol...rka, ale się w międzyczasie dopisało.
"Ty chyba oczekujesz, ze ludzie beda tu zachwycac sie nad solidnoscią PKP."
Zawsze to samo. Ktoś wytyka ci cokolwiek, więc jest obrońcą PKP. NIgdy nim nie byłem, nawet moja sygnaturka to potwierdza, ale nieważne, przyszedł gość i mam udowadniać że nie jestem wielbłądem.
Skargi i wnioski? OK, ale uzasadnione. Uzasadnione, to jest: na nadużycia, na patologie, na chamstwo. Na niejasności i nieścisłości. A nie na własną nieudolność i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. Skargi? Zawsze OK, ale poparte argumentami. A nie frustracją w rodzaju "dali mi mandat więc napiszę sto bluzgów na kolej, bo ona upada przez takich ludzi co MI WYPISUJĄ MANDATY".
Obywatelu skoncz juz. Widze ze masz za ciasną głowe i nie pojmiesz, ze nie moja wina w tym, ze dostalem kare. Wyskakujesz mi z jakimis regulaminami. Ja nie twierdze, ze ich nie zlamalem, ja twierdze, ze one są bandyckie!
Obywatelu skoncz juz. Widze ze masz za ciasną głowe i nie pojmiesz, ze nie moja wina w tym, ze dostalem kare. Wyskakujesz mi z jakimis regulaminami. Ja nie twierdze, ze ich nie zlamalem, ja twierdze, ze one są bandyckie!
Za to Ty masz obszerniejszą i mieszkasz w UK , bo w Polsce jak napisałeś dla takich Ynteligentów jak Ty nie ma pracy.. a wystarczy poszukać.. acha.. rozumiem, że i tak po studiach boisz sie zarabiać nawet podstawowe 1700 zł.. cóż.. Jak mawiali moi rodzice ŻADNA PRACA NIE HAŃBI .. Nie lubię udzielać sie i zwracać uwagę na błędy ludzi, ale jak już ktoś pisze takie banialuki (czytałem cały temat od początku) to scyzoryk mi sie otwiera sie w kieszeni..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum