Do tej pory abonament wynosił 5 zł i drugie tyle za pakiet 2000 minut w sieci korporacyjnej, więc pawelep07, 4 zł wcale tu nie dziwi. Pozostaje kwestia co w tej kwocie są za warunki.
Ponad 9 tys. telefonów komórkowych i prawie 1,5 tys. modemów do bezprzewodowej transmisji danych chcą kupić kolejarze dla pracowników dziewięciu spółek Grupy PKP. Przetarg został ogłoszony w tym tygodniu.
To już drugie zamówienie tego typu. W drugiej połowie lipca PKP SA ogłosiły przetarg na wybór operatora telefonii komórkowej dla wszystkich dziewięciu spółek Grupy. Zamówienie dotyczyło dostarczenia około 25 tysięcy kart SIM.
Jak dla mnie to ja nie potrzebuje żadnych telefonów służbowych , dali go drużynom, konduktorom, ale już nie odebrać telefonu nie można, po prostu w domu czy jesteś z kobietą, czy jak niektórzy "w polu" masz odebrać telefon, a jak nie to jakieś dziwne pretensje,masz zawsze być pod telefonem. A dodam, że telefonu wcale nie chciałem, ale musiałem odebrać. Proponuję wydać administracji telefonu służbowe niech mają, niech zajmą się w pracy telefonami, bo ile tę kawę można sączyć
PKP podpisały z firmą Orange umowę na dostawę około 24 tys. kart SIM do telefonów. Dzięki wspólnym przetargom przeprowadzonym dla całej Grupy PKP - jednemu na karty SIM, a drugiemu na telefony - do końca 2015 r. oszczędności sięgną 14,6 mln zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum