Mam pytanie. To prawda, że 369 oczekuje już rewizji ? I czy 355, 357, 303 i 395 stracą swoje zielone barwy ? Bo wiem że 370 kilka dni temu już wyjechała oszpecona w PICowskich barwach. Dla mnie to jest czysta głupota, mogliby chociaż dokleić jakieś logo IC na te malowania ale nie żeby się pozbywać takiego unikatowego malowania jakie miało 361 :/
Ale to do nas masz pretensje, że Intercity maluje lokomotywy w swoje barwy zakładowe?
Jak widzisz z poprzednich stron Intercity maluje pojedyncze egzemplarze na prośby różnych osób w stare schematy malowania, ale nie oczekuj, że będą sobie robić pstrokaciznę przy każdej okazji. Jeżeli jest jakiś uzasadniony powód do zachowania starych barw trzeba pisać do nich z uzasadnieniem, znaleźć większą grupę, która się pod tym podpisze i myślę, że się da załatwić.
Stwierdzam tylko fakt, że decyzje PICu są debilne.
Twoje stwierdzenie jest bez sensu, kup sę lokomotywę to będziesz mógł ją malować nawet na koperkowy róż, PIC jest właścicielem lokomotywy to Pic sobie ją pomaluje, wedle Picowych potrzeb i uznania.
Stwierdzam tylko fakt, że decyzje PICu są debilne.
Twoje stwierdzenie jest bez sensu, kup sę lokomotywę to będziesz mógł ją malować nawet na koperkowy róż, PIC jest właścicielem lokomotywy to Pic sobie ją pomaluje, wedle Picowych potrzeb i uznania.
Nieźle. Na tym forum nawet swojej opinii nie można wyrazić... Na przyszłość takie idiotyczne uwagi rodem z gimnazjum zostaw dla siebie.
Nieźle. Na tym forum nawet swojej opinii nie można wyrazić..
Można i właśnie ją wyraziłem. Gimnazjum, kurcze coś w tym jest, że w pewnym wieku się młodnieje, od niedawna w pracy zwracają się per "młody", teraz gimnazjum, za pół roku będzie podstawówka, a za 2 lata per ''niemowlaku'' będą mówić'
Cytat:
Na przyszłość takie idiotyczne uwagi rodem z gimnazjum zostaw dla siebie.
A ja mam pytanko co się dzieje z EU07-491 ? Ostatnio byla przypisana do Południowego IC teraz chyba jest w północnym ale nie jeździ czy ktoś wie gdzie stoi i co z nią sie dzieje ? czeka na rewizję czy co... ?
EU07-369 jest już w trakcie rewizji i podobnie jak EP07-355, 357, 395 i EU07-303,320, zostanie pomalowana zgodnie ze schematem obowiązującym w PKP Intercity.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum