Witam,
Dziękuje Victoria za odpowiedz Skontaktowałam się z Warszawą potem oni podali mi numer gdzieś tam, następni jeszcze inndziej i tak po paru telefonach udało się.
Tak więc archiwum pracownicze dla Wrocławia, Bydgoszczy, Jeleniej, Łodzi itp znajduje sie teraz w Sosnowcu, tel kontaktowy 327104602 wew. 101.
Mam nadzieje, że komuś przydadzą się te informacje.
Wysłany: 13-07-2018, 09:49 Dokumenty pracownicze - pomoc
Witam,
Mój tata pracował kiedyś na kolei - dokładnie to na wąskotorowej w kujawsko-pomorskie i poszukuje swoich dokumentów, które by potwierdzały jego pracę. Gdzie można takich szukać? Jakieś archiwum?
Jak nazywała się jednostka organizacyjna mieszcząca się we Wrocławiu przy ul. Bocznej, która zajmowała się czyszczeniem wagonów pasażerskich i pocztowych oraz ich zaopatrzeniem w wodę na tzw "Grupie" Nazwa firmy jest mi potrzebna w celu ustalenia miejsca przechowywania akt pracowniczych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum