Mi zawsze przy próbie zakupu biletu w kasie polecano zakup biletu w pociągu chyba, że byłem uparty W pociągu okazywało się, że bilet jest tańszy mimo dopłaty za wydanie biletu.
Obecnie nie ma już różnicy cenowej między zakupem w Kasie a w Szynobusie. Kiedyś rzeczywiście był takie jaja. Obecnie gdy kasa jest otwarta przy próbie zakupy biletu w Szynobusie będzie obowiązywać dopłata kilkuzłotych.
W tej relacji obowiązuje durna opłata za przekroczenie granicy polsko niemieckiej w wysokości 10zł..
To ja zapytam się ile kosztuje bilet na EC do Forstu, przy czym posiadam kwartalny sieciowy na IC, czyli do granicy posiadam bilet. Jedynie ile kosztuje ta przejściówka. Cena pracownicza mnie interesuje.
_________________ Ja też nie jechałem pociągiem z Warszawy do Łodzi przez Skierniewice, zawsze jechałem przez Radom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum