Od strony Gdynii tylko SKM prowadzi przewozy pasażerskie. Oczywiście jeszcze istnieje IC ze swoją ofertą 6 TLK, kursujących bodajże w takcie co 2 godziny.
_________________ Ja też nie jechałem pociągiem z Warszawy do Łodzi przez Skierniewice, zawsze jechałem przez Radom.
oczywiście TLK i IC nie wchodzi w grę, gdyż mam zniżkę tylko na 2 klasę, czyli wychodzi na to ze z Gdyni na Słupska dostane się bez żadnych problemów koleją SKM na 1 bilecie z ulgą 80 % tak ?
Tak, ale skoro masz ulge 80% jako rodzina pracownika to możesz również jechać pociągami społki IC. Z tyłu tej wkładki masz w 1 punkcie wypisane jacy przewoźnicy honorują zniżkę twoją.
_________________ Ja też nie jechałem pociągiem z Warszawy do Łodzi przez Skierniewice, zawsze jechałem przez Radom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum