witam ja planuje jechac we wrzesniu nastepujacymi pociagami PRAHA EUROCITY PKP INTERCITY Warszawa Centralna Ostrava hl.n. , MORAVIAeurocity oSTRAVA HL.N. BUDAPESZT , BEOGRAD Pospieszny Budapeszt Belgrad i pani w kasie mi dzisiaj powiedziala ze koszt biletu na tej trasie wychodzi 288 zl plus rezerwacje a mowielem ze bede mial bilety fip. zgadza sie?i napisz jak jechales i jakie koszty byly i jaka trasa . ja sie udajer do podgoricy a dalej roznie.
a moze jeszcze powie mi ktos bo rozwazamy jeszcze tak opcje Warszawa Wieden poc.Chopin , Wieden Zagrzeb poc. ZAGREB pospieszny, Zagrzeb Belgrad pospieszny,Belgrad Podgorica poc. LOVCEN. jakie ceny miejscowek i rezerwacji .z gory dzieki
Najprościej przez Czechy, Słowację, Węgry i Serbię, ale można również inaczej (np. Czechy,Austria, Słowenia, Chorwacja, Serbia lub zupełnie ekstremalnie - Słowacja, Węgry, Rumunia, Bułgaria, Serbia,a o trasie przez Włochy i promem już nawet nie wspomnę).
Dzięki za info, ale w kwestii połączeń po Europę mam to w jednym palcu, bardziej mi chodzi o to jakie koleje muszę wziąć po bo podziale Jugosławii już kilkakrotnie, jest tam wiele zarządów, a nie wszystkie dawały bilety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum