mezo23: TLK "Pojezierze" to wagony z przedziałami 8-miejscowymi, zazwyczaj w barwach IC + jeden 111Arow z wyświetlaczami i zaokrąglonymi szybami. Wagony z Gdyni, więc trzeba przyznać, że czyste i zadbane.
Niezawodna w takich sytuacjach Baza Wagonów Kolejowych opublikowała listę pociągów, w których po korekcie rozkładu jazdy pasażerowie będą mogli podróżować w zmodernizowanych wagonach 174A.
Nie wiem czy to dobry temat ale zapytam. Czy ktoś wie w jakim zestawieniu kursuje TLK Pirat w tym sezonie ? Coś słyszałem o wagonach 112a zmienionych na klasę2. I czy w tym roku jest jakiś bezprzedziałowy wagon. Jeśli tak to czy to czy ma on klimę i gniazdko 230V pod siedzeniem jak np wagony 159A . Nie jechałem nigdy w 111Arow więc pytam . Nie śpię nigdy w pociągach więc pytam bo może wezmę sobie lapka i książkę a taki wagon byłby idealny żeby nikomu nie przeszkadzać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum