Witam. Mam pytanie. Planujemy w kilka osób jechać na targi do Poznania z Krakowa. Najkorzystniej wychodzi bilet podróżnika. Moje pytanie jest następujące.1. Czy 3 tyg wcześniej mogę kupić bilety podróżnika. 2. Możliwe jest zaklepanie sobie rezerwacji do BP dla 6 osób w tym samym przedziale ( zakładają że są puste przedziały). 3. Czy jest technicznie możliwe załatwienie tej rezerwacji bez okazywania 6 Biletów Podróżnika. Z góry dziękuję za odpowiedź.
1. Tak
2. Tak, to żaden problem. Robiłem już tak.
3. Raczej nie, za każdym razem gdy chciałem miejscówkę, musiałem okazać bilet odpowiedni. Gdy na więcej miejsc - odpowiednio więcej biletów.
1. Można kupić z wyprzedzeniem, chyba maksymalnie 60 dni więc i 3 tygodnie wcześniej też.
2. Trzeba pobrać miejscówkę do 1 biletu - system wskaże miejsce. Później - próbować na miejsca obok.
3. Może dałoby się tak dla 1 osoby ale 6 to za dużo. Raczej trzeba kupić bilety i dopiero miejscówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum