Rzeszów w chwili obecnej szkoli 14 osób na licencję, osoby które już ją posiadają mają szanse dołączyć na świadectwo dopiero w maju, Kraków w chwili obecnej zatrudnił ąż 31 osób co będzie dalej nie wiem, sam czekam;)
Rzeszów w chwili obecnej szkoli 14 osób na licencję, osoby które już ją posiadają mają szanse dołączyć na świadectwo dopiero w maju, Kraków w chwili obecnej zatrudnił ąż 31 osób co będzie dalej nie wiem, sam czekam;)
Aha dzieki, a masz jakies namiary kontaktowe na PR rzeszow lub krakow? Mozesz mi wyslac na priw. A krakow zatrudnil na licencje czy na swiadectwo?
W Krakowie czy Rzeszowie to przyjęli na kurs osoby nie będące pracownikami PR? Bo w Lublinie to za każdym razem kiedy zajdę do biura PR to mi mówią żebym spadał na drzewo, bo oni tylko szkolą swoich pracowników
Witam koledzy.
To jest mój pierwszy post, więc cześć wszystkim:) Z częścią z Was spotkam się pewnie w poniedziałek w Toruniu. Mam pytanie na które być może uda mi się tutaj uzyskać odpowiedź, a mianowicie chodzi mi o wszystkie dodatki jakie przysługują w PR. Wracając z badań w Sopocie postanowiłem zapytać maszynisty pociągu którym wracałem, jak to tak ogólnie wygląda w tej kwestii. Z tego co się dowiedziałem to premia z okazji Swiąt Bożego Narodzenia, to coś ok 1000, z okazji dnia kolejarza jest jakaś kasa, ale nie mówił konkretnie, tylko że nieduża, wczasowe co 2 lata, ale nie powiedział ile. Wiecej się nie pytałem, bo sporo ludzi się zaczęlo kręcić. Może wiecie coś więcej jak to wygląda, czy są premie kwartalne itd?
Pozdrawiam
A ja mam pytanko czy ktoś z was wie gdzie dokladnie w tych kluczykach ma byc to szkolenie. I czy duzo z was bedzie jechało tam tym rannym pociagiem z Bydgoszczy.
A ja mam pytanko czy ktoś z was wie gdzie dokladnie w tych kluczykach ma byc to szkolenie. I czy duzo z was bedzie jechało tam tym rannym pociagiem z Bydgoszczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum