Czesc potrzebuje informacji na temat badan na swiadectwo bo w watkach jest napisane ale nigdzie konkretnie nie zostalo to poruszone
Wiec tak zdalem licencje przeszedlem badania pozniej kolejne badania
i teraz mam badania na swiadectwo )przed egzaminem i stad moje pytanie czy na tym badaniu sa narkotesty ? jesli tak to jak to wyglada? jeden pojemniczek na narko ? jeden na ogolne ? i krew osobno?
Jeśli pytasz o narkotesty to znaczy że masz coś na sumieniu, pamiętaj o tym że może tym razem się uda następnym już nie. Nie wyobrażam sobie kogoś kto zażywa narkotyki i siada za nastawnik.
Takie są fakty. Na naszym kursie 2 grupy na 3 miały narkotesty.
jaronx napisał/a:
Jeśli pytasz o narkotesty to znaczy że masz coś na sumieniu, pamiętaj o tym że może tym razem się uda następnym już nie. Nie wyobrażam sobie kogoś kto zażywa narkotyki i siada za nastawnik.
A ja nie wyobrazam sobie niedowidzacego emeryta za nastawnikiem niz kogos kto palil blanta dwa miesiace przed nie wszyscy robia dla pkp
Nie wiem skąd masz takie informacje że za nastawnikiem siedzą niedowidzący emeryci. Chcesz palić blanty Twój wybór zmień zawód to dobry czas na wyemitowane takich ludzi jak Ty. Jak sobie wyobrażasz zapalileś wczoraj blanta, dziś masz wypadek śmiertelny wynik testu wskazuje że palileś. Co dalej się dzieje odpowiedz sobie sam. Maszynista to człowiek odpowiedzialny, i koniec dyskusji. Marihuana jest w organizmie jeszcze nawet do 6 miesięcy po za życiu. Na koniec nie pracuje dla PKP i nie jestem emerytem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum