No niestety ja chyba się wycofuję. Dwa sezony poprzednie byłą czterodniówka z Wrocławia do Łeby/Raciborza. Obecnie chyba nie zrobią żadnych podmian w peronie itp. i dlatego trasy będą z Krakowa. Stawki podobne. Tylko nei uśmiecha mi się jechać PolskimBusem o 10 w poniedziałek żeby rozpocząć cztery nocki pod rząd, skończyć w piątek o 12 i wracać PolskimBusem na 18. No niestety, za te pieniądze to wolę jako kierowca pośmigać 10h na miejscu, we Wrocławiu bez stresów.
Ja z Przemyśla Pani, która rozmawiała ze mną, mówiła, że na ten sezon potrzebują czterdziestu asystentów w zakładzie południowym. Pewniki to Kraków->Świnoujście i Kraków->Kołobrzeg. Ma być jeszcze jakaś czterodniówka. W zeszłą środę nie mieli jeszcze dokładnych informacji od centrali.
kurde, no to znowu całkiem inne info. Ja słyszałem o dwóch czterodniówkach: hel/racibórz i Kołobrzeg/Lublin. A ty znowu masz info o uznamie i ustroniu. No mi w tym sezonie zdecydowanie bardziej by pasowały dwudniówki
Takie "przecieki" usłyszałem na rozmowie rekrutacyjnej. Korsarz i Posejdon mają takie same zestawienia, więc rzeczywiście może być czterodniówka Kołobrzeg/Lublin.
Mateusz 123 . Na 100% w Południowym Zakładzie będą 2 4 dniówki tj. Kraków - Kołobrzeg- Lublin (obieg Korsarz - Posejdon) , Kraków - Hel-Racibórz (obieg Ustronie - Wydmy). Ponadto może się zdarzyć że będzie 3 4 dniówka Wrocław -Łeba - Racibórz (obieg Łebsko -Wydmy). Miał zestawiony być w składzie 1 wagon Wl a prawdopodobnie będą na obiegu 2 wagony Wl.
[ Dodano: 25-11-2015, 11:23 ]
ASYSTENT OBSŁUGI PODRÓŻNEGO
WARS SA ODDZIAŁ ZACHÓD - Szczecin, zachodniopomorskie
Kontrakt
WARUNKI PRACY I PŁACY
Miejsce pracy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Zakres obowiązków:
OBSŁUGA PODRÓŻNYCH W WAGONACH SYPIALNYCH I DO LEŻENIA; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 914823585 LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila: oz@wars.pl; MIEJSCE PRACY NA TERENIE POLSKI;
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE
Zmianowość:
nie dotyczy
Data rozpoczęcia:
13.12.2015
Wynagrodzenie brutto:
1 500 - 2 500 PLN
Zawód:
konduktor
Zapewnienie wyżywienia:
NIE
Zapewnienie zakwaterowania:
NIE
Zatrudnienie od zaraz:
NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie ogólnokształcące
Zawód:
Konduktor
Umiejętności i uprawnienia:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Pozostałe wymagania
DANE PRACODAWCY
Pracodawa:
WARS SA ODDZIAŁ ZACHÓD
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum