nie no kupić bilet no to tam wiem że 2 €
no ale pod takim względem że ile minut przed odjazdem trzeba przyjść, kontrole bagażowe, biletowe, paszportowe itp o to mi chodzi. Po tamtej stronie jak to wygląda Bo gdzieś czytałem że się idzie do jakiejś hali coś takiego i tam ciąg dalszy.
15 lipca wejdzie w życie nowy cennik biletów obowiązujący w pociągach do Brześcia. Znacznie rozszerzona zostanie lista relacji objętych ofertą biletów komunikacji międzynarodowej w cenach zryczałtowanych. Wzrosną natomiast ceny przejazdów pomiędzy stacjami granicznymi. Zmiany dotyczyć będą m.in. przejścia w Terespolu. Tu wzrośnie opłata za przejazd pomiędzy polską a białoruską stacją graniczną (tak samo z 3 euro do 16,90 zł), wprowadzony zostanie też bilet na przesiadkowe połączenia z Białą Podlaską, jednak i w tym przypadku podróż będzie droższa niż obecnie (25,90 zł). Od wszystkich cen zryczałtowanych nie stosuje się żadnych ulg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum