Calsberg a czy Ty pozniej temu "nie"nadgorliwemu kanarowi bedziesz premie oddawac?
Pamietaj że konduktor ma kontrolerow nad glowa a dla nich taka wkładka nieprawidłowo uznana to miodzik...
niestety w IC nie ma info o honorowaniu.
Cześć.Mam do was pytanie: Otóż maszyniści w Intercity,KŚ,PR dostają wysokie ulgi na przejazdy pociągami.A czy maszyniści prZewoźników towarowych też dostają jakieś "deputaty" ?
Śląski_kolejarz, z tego co mi wiadomo to KŚ nie mają zniżek kolejowych (tylko u siebie).
I nie maszyniści tylko wszyscy pracownicy ze stałymi umowami z IC, PR, KD, KW, KM, PLK i innych spółek grupy PKP jeśli mają chęć to mogą wykupić zniżkę pracowniczą na cały kraj (nie licząc Arivvy bo oni nie przystapili do zniżek). I nie ma czegoś takiego jak "wysoka ulga" tylko wszyscy mają 99% lecz jedynym wyjątkiem są wydzielone zakłady zaplecza technicznego gdzie pracownicy mają chyba 80% zniżki.
A z przewoźników towarowych to chyba tylko PKP Cargo korzysta z ulg kolejowych.
_________________ 2012/18- 205 476 km
2019- 69 888 km
2020- 50 138 km
2021- 50 251 km
2022- 18 455 km
2023 -27 051
2024 -25 164
Siema Mam takie szybkie pytanko odnośnie ulg na ten rok. Czy ulga kolejowa dla dziecka pracownika przysługuje w tym roku również na przejazdy w Kolejach Dolnośląskich Kilka dni temu otrzymałem z zakładu pracy mojego ojca legitymację i na jej przedzie widnieje tylko pięciu przewoźników: Intercity, PR, Koleje Mazowickie, SKM w 3mieście i Koleje Śląskie.
A co w takim razie z KD
Wysłany: 25-08-2015, 09:47 Zniżki dla pracowników kas.
Witajcie,
mam nietypowe pytanie: czy Panie/Panowie pracujący w Centrach Obsługi Klienta PKP IC czy też w kasach własnych PKP IC/ PR mają jakiekolwiek zniżki na przejazdy?
Jeżeli tak, to w jakiej wysokości?
A jak się sprawa ma z kasami agencyjnymi?
Wybaczcie jeżeli pytanie było już zadane, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum