Trzecia linijka od dołu bez zajęknięcia. Do tego ciemnia, tablice. Z taką wadą możesz mieć ciężko.
cholera,tak myślałam nie pozostaje nic innego jak nauczyć się tej linijki na pamięć (żart)
no ale spróbuję,może akurat po weekendzie lekarz będzie miał dobry dzień i przymruży oczko
Jak się ładnie uśmiechnie to mrużą, lecz jednak nie może to być Medycyna Kolejowa jak np w Katowicach, Warszawie, Krakowie tylko te takie małe przychodnie kolejowe jak np w Tarnowskich Górach. Tam jest ogólna medycyna pracy i bada lekarz nie związany z tą koleją a orzeczenie wydaje tylko internista z uprawnieniami do badań kolejowych. W takich jednostkach ogólnie jest ściema, tylko oczywiście trzeba już przyściemnić u okulisty bo jak internista będzie miał na papierku że np II kat wzroku to po ptokach.
Tyle, że wstępne na PKP PLK czy PKP IC ze Śląska są właśnie w Katowicach. Nie wiem jak w innych regionach. Dodatkowo na okresowe PLKa z Sosnowca wysyła i tak do Katowic. Nie można sobie ot tak pojechać do TG.
no ja jadę do Sopotu ... będę się uśmiechać ile sił będę miała spróbuję strach,stres schować głęboko i nie pokazać że coś mnie od środka zjada może się uda
p.s. w meilu miałam info że II kategoria wzroku i I kategoria słuchu ...
ja mam troszkę większą wadę niż jest dopuszczalna ,dlatego modle się by lekarz okulista był po weekendzie wyspany i widział w moich oczach wielką chęć do pracy w IC
Tyle, że wstępne na PKP PLK czy PKP IC ze Śląska są właśnie w Katowicach. Nie wiem jak w innych regionach. Dodatkowo na okresowe PLKa z Sosnowca wysyła i tak do Katowic. Nie można sobie ot tak pojechać do TG.
Widocznie tam robią taki problem, np w Cargo w ogóle takiego nie ma. Nie ma też czegoś takiego że wstępne muszą być w Katowicach.
Otrzymałem odpowiedz pozytywną. Dostałem dzisiaj 28.08 w Gdyni skierowanie na badania. Mam takie wątpliwości czy przypadkiem Pani w kadrach nie powinna mi dać 2 skierowań? Dostałem tylko 1 o czynnikach szkodliwych. Czy po przejściu tych czynników otrzymam 2 skierowanie na psychotechnikę?
Proszę niech ktoś mnie uspokoi bo się stresuje iż mam za mało papierów i czeka mnie kolejna dłuuuuga podróż do Gdyni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum