Pociąg Przemyśl-Szczecin był tylko przykładem, a tu dyskusja od razu TLK KARPATY - ktokolwiek widział ktokolwiek wie - nocny W-wa - Kraków poszukiwany. Z postów powyżej wynika, że miał być.
Troszkę z innej beczki, ale nadal w górskim klimacie.
Konia z rzędem temu, kto poda (mi jak mi, ale) statystycznemu pasażerowi wszystkie konfiguracje zestawienia składu TLK LUNA, bo to dopiero jest kosmos, jeśli chodzi o przełączenia Chyba najczęściej zestawiany i rozłączany skład w Polsce się z tego zrobił.
Niedawno wracałem z Krakowa tymże składem do Tarnowa i nawet kierownik pociągu nie był pewny, czy numer pociągu (od Krakowa zmiana) na bilecie jest prawidłowy. Dopiero rzut oka na tablicę kierunkową upewnił mnie, że jest
jakie znaczenie ma numer pociągu na bilecie ? żadne. Ważna jest relacja a wiadomo że o tej porze nie ma innego pociągu w tych relacjach. Sam osobiście wyślę pismo do PICu o przywrócenie normalnych dawnych nazw nocnych pociągów. Przemyśłanin, Pogórze i tak dalej a nie jakieś durne Luny i Aurory z niczym się nie kojarzące!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum