Wysłany: 22-03-2016, 11:03 Jaki nowy rozkład jazdy pociągów?
Od 19 do 25 marca br. można zgłaszać uwagi do projektu rozkładu jazdy pociągów wojewódzkich na rok 2016/2017. Zawiera on wykaz pociągów przewidywanych do uruchomienia od 11 grudnia 2016 roku po dokonaniu odpowiednich uzgodnień z przewoźnikami oraz województwami ościennymi w przypadku połączeń stykowych.
http://www.slaskie.pl/strona_n.php?jezyk=pl&grupa=10&art=8187
Najpierw niech:
- przywroca EN75 tam gdzie wpychaja kible,
- przywroca stary soft w bilemotach, zamiast kolejki tworzyc do kas,
- zatrudniaja kompetenty personel pokladowy
- personel nauczy sie logowac na wlasciwy numer i sprawdzac bilety i doliczac oplaty,
- zrobia porzadek z kretynami kladacymi bagaz na siedzeniach lub w przejsciu.
Najpierw niech:
- przywroca EN75 tam gdzie wpychaja kible,
- przywroca stary soft w bilemotach, zamiast kolejki tworzyc do kas,
- zatrudniaja kompetenty personel pokladowy
- personel nauczy sie logowac na wlasciwy numer i sprawdzac bilety i doliczac oplaty,
- zrobia porzadek z kretynami kladacymi bagaz na siedzeniach lub w przejsciu.
Czyli domniemuję, że do tego czasu ruch kolejowy należy zawiesić.... gratuluję....
_________________ Idę prosto, to jest powód do troski. Idę prosto, mam w dupie obie wasze Polski
hanys, Do kibli nie mam nic. Ale niech dają na inne linie lub jako rezerwa albo na pierwsze/ostatnie kursy danego dnia.
EZT z SKM prędzej widziałem na odcinku Gliwice - Katowice do Częstochowy/Zawiercia.
dddbb -Usunięty- Gość
Wysłany: 30-03-2016, 22:56
pawel78, To, że je widzisz na S1 nie oznacza, że tylko tam się pojawiają. Jeżdżą też notorycznie na "Zwardoniach", "Lublińcach" i "Oświęcimiach" - jest ich wystarczająco dużo, by obsłużyć praktycznie każdą linię
hanys Dobra. Trudno pare lub pojedynczy EN75 dac na S1? EZT SKMki jezdzi tylko na zachod od Katowic.
Moge zalozyc sie, ze jutro konkretny kurs bedzie kiblem. A kondi lub kierpoc mozliwe, ze znowu standardowo pieprznie sie w numerze .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum