Zakres obowiązywania oferty specjalnej "Połączenie w dobrej cenie" przy przejazdach pociągami REGIO na Podkarpaciu zostaje rozszerzony o nowe relacje - oferta dotyczy biletów odcinkowych miesięcznych imiennych.
Nowe relacje i ceny biletów odcinkowych miesięcznych imiennych:
* Rzeszów - Przemyśl z ceną promocyjną tylko 220,00 zł (cena dotychczasowa 299,79 zł),
* Rzeszów - Jarosław z ceną promocyjną tylko 190,00 zł (cena dotychczasowa 229,92 zł),
* Jarosław - Przemyśl z ceną promocyjną tylko 120,00 zł (cena dotychczasowa 185,50 zł).
Witam, chciałbym zapytać o ofertę "Połączenie w dobrej cenie" Przewozów Regionalnych.
Czy mogę kupić bilet na krótszy odcinek (12 km), która jest objęta ofertą przez cały odcinek 22 km? To znaczy, że z miejscowości, której startuję nie ma tej oferty, ale jadę do miejscowości objętej ofertą na odcinku dłuższym.
Czy mogę kupić też miesięczny na cały odcinek? (wsiadając i wysiadając w miejscowości, która nie jest wpisana w ofertę, ale gdybym pojechał dalej, to już byłoby pozamiatane) Jest to 20 zł taniej, więc pytam.
Wybaczcie, że niezbyt po polsku, ale chyba zrozumiecie.
Nigdy nie miałem problemów z jazdą na innym (tj. krótszym) odcinku niż był wystawiony bilet w tej ofercie. Kupując w pociągu konduktorzy sami proponowali tę ofertę, jeśli była tańsza, niż odcinkowy na trasie którą wskazywałem. Sądzę więc, że z miesięcznym też nie będzie problemu. Jedynie słyszałem od znajomych, czego jednak sam nie doświadczyłem, że konduktorzy nie mogli wystawić biletu w PWDC, jeśli pociąg jechał w krótszej relacji niż relacja PWDC.
Nawet powinieneś kupić tańszy bilet który obowiązuje na odcinku dłuższym. Zawierasz umowę na pokonanie tego odcinka a to wysiadasz wcześniej lub wsiadasz później jest tylko i wyłącznie Twoją sprawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum