Witam wszystkich ...czy ktos posiada moze informacje co dalej z dyrekcja PLK w Zielonej Gorze?mowi sie od dawna ze ma zostac zlikwidowana i przydzielona do Poznania albo Szczecina...troche sie obawiam...bo do Zielonki mam blisko...a jak bede musial dojezdzac do Szczecina lub Poznania to chyba sie zwolnie...pozdrawiam Marek
Trochę nie rozumiem... jeśli pracujesz w zakładzie, to mniej więcej powinieneś się orientować, co się tam dzieje. A po drugie co ma likwidacja (reorganizacja) zakładu do zmiany miejsca pracy? Przecież w praktyce chodzi o to, żeby zlikwidować być może kilka etatów administracyjnych oraz pozabierać jakieś dodatki funkcyjne. Sekcje eksploatacji nawet jeśli połączą, to i tak nie likwidują de facto tych placówek.
Kolego ja to wszystko wiem...ale moje stanowisko ma isc do odstrzalu...a celowo nie napisalem jakie to stanowisko bo mam ochote pozostac tu anonimowo...czy teraz rozumiesz troche wiecej??mniejsza z tym...prosze o odpowiedz kogos kto cos wniesie do tematu...
Chodzi Ci o koordynatorów? Jeśli jesteś dyrektorem technicznym lub eksploatacyjnym to już chyba ktoś się kręci po korytarzu i się uczy dyrektorowania. Jeśli jesteś głównym dyrektorem to będziesz miał kompetencje w zakresie spraw pracowniczych. Wrzucałem do wątku o PLKa wykresy jak ma to wyglądać. Jeśli pracujesz w działach to podobno nikogo nie zwalniają. Chyba, że wiesz coś o powrocie do CUWów ale o ile wiem to związki wywalczyły blokadę tego na 5? lat. Chyba 5.
[ Dodano: 29-10-2015, 16:38 ]
Poza tym jesli liczysz na tym forum na jakieś informację. To chyba tylko ja się udzielam w sprawach spółki. Reszta tylko narzeka na złą kolej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum