Hej, za poleceniem znajomego zostałem przysłany tu, by podzielić się swoją pracą - na razie początkiem - polegającą na budowie starych rozkładów (ale zamierzam dodawać również współczesne) w formie relacyjnej bazy danych do różnych zastosowań. Na razie posiadam rozkłady z przełomu lat dziewięćdziesiątych i dwutysięcznych. Droga przede mną długa, ale swoim tempem mogę bazę rozbudowywać, zwłaszcza że informatyką się trochę pasjonuję.
Może dzięki Wam dokopię się również do różnych innych informacji?
[ Dodano: 29-07-2016, 17:52 ]
Ale swoim tempem nie znaczy powoli - mówię o bardzo sprawnej rozbudowie, choć mogą zdarzać się przebudowy struktury.
[ Dodano: 29-07-2016, 17:53 ]
Zalinkowany dokument zawiera opis projektu oraz link do ankiety, którą zainteresowani mogą wypełnić, dzięki czemu mogę wstępne informacje (służące do obrania kierunku) uzyskać.
Bardzo ciekawy projekt, wypełniłem również ankietę. Niedługo planuję stworzyć stronę do której będzie mi taka baza bardzo potrzebna, wtedy skontaktuję się na pewno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum