Tlk Sudety doczekały się własnego tematu , więc ja z prośbą.
Na vagonWEB (z którego często korzystam ) jest i rozpiska Sudet. Ale ja, nie kumata w kolejowych zawiłościach nijak nie mogę wybrać odpowiedniej miejscówki Wrocław - Świebodzice ((7:31-827). Przy prawie każdym wagonie różne relacje. A i poprzez moje Intercity, nie mogę dostać miejscówki na tej trasie. Nawet gdy chodzi o dowolne miejsce.
Katowice-Wrocław spokojnie określiłam , wybrałam wagon, przedział i miejsce, A dalej Zonk:
Dzięki wam od wielu lat poruszam się samodzielnie po meandrach kolejnictwa i podróżowania, może i tym razem pomożecie wybrać wagon.
P.S. Czy jadąc już do Wrocławia mogę w tym pociągu poprosić o miejscówkę na kolejny? właśnie Sudety?
Wygląda,ze chcesz podróżować z przesiadką we Wrocławiu ,bilety do nabycia tylko w kasie
Nawet mając bilet weekendowy i potrzebując jedynie miejscówki.?
Zostało mi kilka dni, popróbuję jeszcze poprzez moje intercity
[ Dodano: 29-03-2017, 11:17 ]
Chyba wiem , w czym problem.
Bilet weekendowy i miejscówkę do Wrocławia kupiłam w kasie. I pewnie numer biletów nie wchodzi mi do rezerwacji miejscówki na dalszą trasę do Świebodzic.
Jeżeli tak jest rzeczywiście będę zmuszona stanąć do kasy po 2 miejscówkę.
Kupując bilet weekendowy przez internet, miej na uwadze to, że wybierając miejscówki, wklejasz numer biletu bez nazwy "eIC" z przodu, sam ciąg cyfr (to rodzi problemy). Mam nadzieję, że pomogło.
_________________ "Myśmy się na władzę nie zamachiwali. Myśmy ino kradli"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum