W czerwcu mam zamiar podróżować tym pociągiem z Krakowa do Pragi. Razem ze mną będą podróżować 4 osoby. Wstępnie znalazłem w opisie czeskich kolei skład pociągu. Chciałbym znaleźć miejsca w wagonie bezprzedziałowym 349. Problem w tym, że chciałbym kupić miejsca przy stoliku. Szukałem planu wagonu z miejscami aby od razu podać kasjerce miejsca. Niestety, nigdzie nie znalazłem. Może ktoś podpowie?
W składzie IC Cracovia będzie obowiązywała specjalna oferta SparDay. Za najtańszy bilet w kl. 2 z Krakowa do Pragi zapłacimy 19 euro, a po wyczerpaniu tej puli - 24 i 29 euro. Za bilety w kl.1 zapłacimy odpowiednio 36 i 44 euro. Bilety na przejazd są dostępne na 60 dni przed podróżą i można je kupić w kasach międzynarodowych.
To musi być błąd. Na tą chwilę mamy jeszcze pomieszanie z poplątaniem.
W sieciowym rozkładzie "Cracovia"jedzie do Pragi Liben ale wraca już z Pragi Hlavni Nadrazi.
_________________ Fundacja Ratowania Zabytków www.zabytki.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum