27 lipca na trasie Opole- Szczecin pociągiem Intercity chce się wybrać w podróż ze swoim owczarkiem niemieckim.
Zarezerwowałam już bilet dla siebie i dla niego. Wybrałam tak miejsca( wagon bez przedziałowy) by być zaraz przy miejscu gdzie jest miejsce na bagaż ponieważ chce go wsadzić do transportera, który zamówiłam przez internet. Wymiary transportera dla takiego dużego psa (dorosły jest mój owczarek) są....wielkie
Dł to 120 cm a szerokość to 68 cm. I zaczynam się bać czy się zmieszczę Bo psiak nienawidzi kagańca i o ile wejście do pociągu jakoś przetrzyma to już 6h raczej nie.
Myślcie, że się zmieszczę? Czy konduktor każe mi psiaka wyciągać z transportera? A może wyrzucą mnie do innego wagonu? Albo każą dopłacać za bagaż? Ktoś coś wie? Będę wdzięczna, gdyż to moja pierwsza podróż pociągiem z psem i strasznie się martwię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum