PLK otworzyła odcinek Lubań Śląski – Węgliniec na dwa tygodnie przed terminem.
Pasażerowie na Dolnym Śląsku znów zaskoczeni – tym razem pozytywnie. PKP PLK otworzyła odcinek Lubań Śląski – Węgliniec po wykolejeniu w Wykrotach na dwa tygodnie przed deklarowanym terminem.
14 wariantów kursowania pociągów między Legnicą a Kłodzkiem w jednym miesiącu.
Koleje Dolnośląskie zwracają uwagę na niezwykle niestabilny rozkład jazdy pociągów po linii 137, pomiędzy Legnicą a Kłodzkiem. Jeden z porannych pociągów uruchamianych przez przewoźnika na tej linii… ma w lipcu 14 wariantów kursowania.
Witam ! Ja tam za Kamieńczykiem nie przepadam, wolę KD bo bardziej komfortowo się dla mnie podróżuje. Chciałbym więcej kursów na trasie Wrocław - Szklarska Poręba.
Wedle przepisów rozkład musi zostać opublikowany najpóźniej 3 tygodnie przed jego wprowadzeniem. I nie dziwię się, że PKP PLK robią to na ostatnią chwilę, bo sytuacja związana z remontami sieci jest bardzo dynamiczna.
Mam pytanie do zorientowanych,gdyż nigdzie nie mogę znaleźć info na temat tego,czy pociągi Wrocław-Adrspach i te do Mezimesti będą jeździć we wrześniu br., czy kończą kursowanie z końcem sierpnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum