Raczej marne szanse, rozmowy rekrutacyjne już były...
Udało mi się dostać, teraz czekam na badania, powiedzcie jak to jest ze wzrokiem, nigdzie nie mogę znaleźć świeżych informacji.
Nosze soczewki, czasem okulary okulary, wada -5D.
Będzie problem?
Dzięki za odpowiedź.
Raczej marne szanse, rozmowy rekrutacyjne już były...
Udało mi się dostać, teraz czekam na badania, powiedzcie jak to jest ze wzrokiem, nigdzie nie mogę znaleźć świeżych informacji.
Nosze soczewki, czasem okulary okulary, wada -5D.
Będzie problem?
Dzięki za odpowiedź.
Ja przy soczewkach i wadzie wzroku -1 oraz -1,5 ledwo zaliczyłem badania, chyba tylko dzięki dobremu humorowi końcowego lekarza. Normalnie pewnie szans by nie było ;/
Ja przy soczewkach i wadzie wzroku -1 oraz -1,5 ledwo zaliczyłem badania, chyba tylko dzięki dobremu humorowi końcowego lekarza. Normalnie pewnie szans by nie było ;/
Dzięki za odpowiedź,
Dawno robiłeś badania? I gdzie?
Dzięki za odpowiedź,
Dawno robiłeś badania? I gdzie?
No tak...Ty już jesteś po, wiec dla Ciebie to nic specjalnego psychotesty na jakim poziomie trudności, tak mniej więcej? Krew też pobierają?
Psychotesty na poziomie gimnazjum. Jakieś tam matryce Ravena i przepisywanie cyferek w określonej kolejności ;p Nie stresuj się, nie ma kompletnie czym, jak wejdziesz na poczekalnie to jedyne co Ciebie będzie denerwować to że kupę czasu tam spędzisz i że wszystko się przeciąga.
..tak z ciekawości .. ktoś wie czy palnowane na kwiecień-maj szkolenia na konduktorów ..odbędzie się .. czy pandemia korony powoduje wstrzymanie szkoleń.... na różne stanowiska...ktoś wie?
..tak z ciekawości .. ktoś wie czy palnowane na kwiecień-maj szkolenia na konduktorów ..odbędzie się .. czy pandemia korony powoduje wstrzymanie szkoleń.... na różne stanowiska...ktoś wie?
Spodziewał bym się raczej odwołania kursów...i braku zatrudnienia na wszystkie stanowiska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum