1) Moskwa - Pekin trasą przez Mongolię (dzień krótsza, o niebo ciekawsza, wyższy standard składu, ceny wg stanu na 15.02.1019 r.): kuszetka 4-osobowa w jedną stronę od osoby to 2098,76 zł, a sypialny 2-osobowy to 3381,59 zł; cena w obie strony to dwukrotność powyższej ceny.
2) Moskwa - Władywostok (ceny bardzo różne w zależności od wielu czynników): 3 klasa ("płackartnyj") od ok. 480 zł, 2 klasa (kuszetka) od ok. 899 zł, a 1 klasa (sypialny) od ok. 2450 zł.
Jeśli chodzi o relację Moskwa-Pekin to do dyspozycji masz Intourist (z odbiorem biletu w Moskwie). Relacja powrotna - do kupienia tylko osobiście w Chinach, z paszportem w dłoni.
posiadam bilet osdż pociag Moskwa Wladywostok na stronie rosyjskich koleji koszt biletu wynosi kol 12000 tys.rubli .czy na ta chwile kupowanie samych miejscowek duzo bedzie sie roznic od ceny w/w biletu termin nadmieniam ze wiem o wjezdzie do rosji obostrzniach itd na ta chwile chodzi mi o przedzial cenowy miejsowek
[ Dodano: 19-07-2021, 22:16 ]
pytanie czy w Kaliningradzie jest mozliwosc ogarniecia miejscowek na pociagi do Wladywostoku i Pekiny??
Dopłaty do OSŻD - za wyjątkiem pociągów "firmiennych" - to koszty rzędu myślę max. 300 zł. Przypominam też, że pociągi do Pekinu nie kursują. A swoją drogą bilet na ww. pociąg kosztuje 12 tysięcy, a nie 12 milionów (!) rubli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum