Android 8 Oreo, przeglądarka Chrome. Nie widać linku do nieprzeczytanych wiadomości. Czy admin może coś z tym zrobić? Rozumie stary telefon, ale funkiel nówka?
Witam, krótkie pytanie, czy na forum jest jakaś wyszukiwarka postów - taka globalna, np, chciałbym wyszukać watki, w których padło jakieś słowo, ewentualnie w tytułach?
Tylko z powodu statystyki chciałbym odnotować fakt że wczoraj na forum nie pojawił się żaden post. To nieco historyczna rzecz. Czy da się jakoś sprawdzić czy i kiedy ostatnio wydarzyła się taka sytuacja?
Antywirus Bitdefender blokuje możliwość logowania się na forum przez brak szyfrowania hasła?? Przynajmniej taki jest komunikat. Jedyna strona z wielu stron gdzie mam taki komunikat. Da się coś z tym zrobić czy dodać do wyjątków?
O ile mi się wydaje (mnie przynajmniej tak działa) to ta kombinacja klawiszy powiększa wyświetlany obszar, a więc powiększa również czcionki, a chodzi wyłącznie o zwiększenie okna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum