Jedna książeczka - max 6 kuponów - 25 zł.
Chcesz więcej kuponów - płacisz 25 zł za kolejną książeczkę z max 4 kuponami.
Maksymalnie można dostać kupony na 10 dowolnych krajów.
Jeśli dodatkowo bierzemy bilet na Maroko, Turcję, Syrię lub Iran, wówczas te kraje nie są doliczane do ilości wybranych kuponów. Można więc dostać 6 kuponów FIP i bilet np. na Maroko (razem 7 krajów) płacąc 25 zł.
Można dostać maksymalnie 2 książeczki.
W każdej książeczce maksymalnie 6 kuponów.
Czyli maksymalnie razem 12 kuponów.
Za każdą książeczkę 25zł.
Myślę że już wszystko jasne będzie jeśli chodzi o ilość kuponów które można dostać.
_________________ Jestem dyspozytorem własnego toru...
Zgadza się, można wziąć więcej krajów, wtedy opłata jest 50 zł i dostaje się dwie książeczki, ale maksymalnie 10 kuponów, z tym że jeśli bierzemy kupony na Syrię, Turcję czy Maroko to są one liczone oddzielnie.
Witam wszystkich KOLEJAŻY - MIŁOŚNIKÓW. Wczoraj odebrałem książeczkę - 8 kuponów. Każda książeczka kosztuje kolejne 25 PLN.W książeczce może być MAX 6 kuponów, a książeczek sądzę, że nawet trzy. Choć takiego przypadku żadna pani tam pracująca nie miała.
też wyczerpałem wariant za 50 zyli, można spokojnie planować dwa wypady, z tym, że kazano mi wpisać dokładną trasę kolei nie należącej do FIP, więc tam akurat sobie za dużo nie pojeżdżę . Z postów powyżej wnioskuje, że u mnie poszło ekspresowo
Czy może ktoś potwierdzić albo podać źródło bo doszły mnie słuchy o podwyżkach za wydnie FIP w przyszłym roku. Teraz jest 25zł a miało by być chyba 69zł.
Coś mi się wydaje że robi się niezła zadyma.. jak nie sieciówki to FIP.
_________________ Jestem dyspozytorem własnego toru...
Ja i tak ostatnio rezygnuję z pociągów na rzecz samolotów. Koleją dojeżdżam tylko na lotniska. Jednak 25 czy 69 zł to i tak żadna różnica, biorąc pod uwagę oszczędności jakie dają bilety FIP przy dalekich podróżach.
A jak jest z tym kontem bankowym? Zmieniło się?
A teraz z innej beczki, na co są przeznaczane w PKP S.A. opłaty za wydawanie biletów FIP i kto reguluje wysokość tych opłat. Czy to wogóle jest zgodne z prawem ? Przecież równie dobrze można wprowadzić opłatę za wydanie FIP w wysokości 1000 PLN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum