W hotelu pokój jednosobowy jest tańszy niż np. dla dwóch osób.
Niekoniecznie, często pokoje dwuosobowe mają tę samą cenę co jednoosobowe (wiem z doświadczenia), a w wagonie sypialnym też za przejazd single zapłacisz mniej niż za dwa osoboprzejazdy double (zakładam bilety normalne).
Nie wiem gdzie Ty sie pytasz się. Jednak tam gdzie dzwonie są tańsze.
A nawet przyjmując Twój sposób. To cena powinna wynosić 250 złotych. A nie 415 złotych.
Moge Ci nawet przesłąć skan biletu z ceną za single
Tak płacą mi i to niemało
Zrozum, że wszystko było tak, jak być powinno. Uczepiłeś diabli wiedzą czego. Chyba nie oczekiwałeś komnaty z pozłoceniami w wagonie, bo żeś zapłacił 415 zł
Zejdź na ziemię
@Interjet. Nie. Kupujac przedział dla 1 osoby powinien byc typowy przedział dla jednej osoby.
Powinienem cieszyć się, że jeszcze nie dali mnie do wagonu bydlęcego.
Poza tym jesli kupujesz bilet na klase I to dają Ciiebie do klasy I czy klasy II?
Tu jest to samo
Nonsens w PKP. Przez Polskę mknie codziennie pusty wagon sypialny
Wydawałoby się, że wagony sypialne w PKP Intercity to idealne rozwiązanie dla osób podróżujących w nocy. W praktyce jednak wcale nie jest łatwo zamówić takie miejsce. Jak się okazuje, tego typu wagon, niedostępny dla pasażerów, można za to spotkać w dziennym pociągu pomiędzy Warszawą a Szklarską Porębą. Dlaczego kursuje w ciągu dnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum