boyyek jak widać dworzec dworcowi nie równy. Ja podobnie jak @mk1992 o ofercie dowiedziałem się z forum kolejowego, bo na żadnym z krakowskich dworców żadnej informacji na ten temat niema.
W Gdańsku tak samo , a oferta interesująca
Od razu fajne rajdy przychodzą do głowy
_________________ Bojkotuję forum z powodu uprawiania tam polityki oraz przez faworyzowanie danej opcji politycznej . Pozdrawiam .
EICKaszub,
to faktycznie jest to trochę dziwne. Szczerze mówiac nie zwracałem nigdy większej uwagi na tablice z ofertami i reklamami na różnych stacjach. Skoro u mnie w Złocieńcu takowe wiszą to myślałem, że tym bardziej we Wrocku, Kraku czy w Wawce będą napewno.
Bilet wakacyjny na pociąg. Nowa oferta przewoźnika.
Polregio, największy pasażerski przewoźnik kolejowy w Polsce, będzie oferował od 1 lipca do końca wakacji bilety tygodniowe, uprawniające do wielokrotnych przejazdów pociągami. Bilety będzie można kupić w dwóch wersjach.
1 lipca Polregio ponownie wprowadziło do sprzedaży tygodniowy bilet wakacyjny na swoje pociągi. Bilet w ciekawej ofercie w tym roku podrożał i nie jest ważny w kolejnym województwie. Stawia to pod znakiem zapytania sens jego zakupu dla wielu miłośników podróży koleją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum