Wysłany: 20-06-2025, 08:08 Projekt Magnesiki-Kolejowe na lodówkę - do zbierania
A Ty masz już swoje magnesy kolejowe na lodówkę? Cześć Jestem sympatykiem kolei i magnesów i postanowiłem stworzyć Projekt Magnesiki Kolejowe na lodówkę. Chcę odwzorować wszystkie najpopularniejsze wagony i pociągi w Europie w ciągu kilku najbliższych lat. Planuję co miesiąc wydawać kolejny zestaw z innymi wagonami i lokomotywami. Możecie je kupować i zbierać. Są idealne dla większych dzieci do zabawy
Są to zwykłe magnesiki, które można przypiąć na lodówkę lub dowolną metalową powierzchnię. Na początek zaczynamy od serii z lat 90 PKP. Ciekawe czy pamiętacie te wagony : ) (to właśnie od nich zaczęła się moja przygoda z koleją).
Na razie projekt jest na początkowym etapie, ale możecie już zamawiać magnesiki. Na dziś dostępne są 3 zestawy:
Zestaw 3: Lokomotywy PKP. Cena: 28 zł +12 zł kw
Zestaw 2: Wagony z lat 90 PKP. Cena: 63 zł + 12 zł kw
Zestaw 1: Lokomotywa i 2 wagony z PRL. Cena: 21 zł + 12 zł kw
*PW / płatność przelewem.
W przyszłości pojawi się sklep, gdzie będzie można zamawiać pakiety lub kupować na sztuki i dokonywać zamówień automatycznie. Jeśli zainteresował Was temat, to zaobserwujcie mój profil - tam będą pojawiały się wszystkie aktualności, nowe zestawy i informacje. Na grupie będę tylko od czasu do czasu dawał znać o nowych zestawach, żeby za bardzo nie spamować.
A teraz najważniejsze... kto ma najszerszą lodówkę i zrobi najdłuższy skład ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum