Wysłany: 17-06-2008, 18:25 Wspólny wyjazd forumowiczów z FIP
Co myślicie o wspólnym wyjezdzie forumowiczów? Oczywiscie wszyscy razem jechaliby pociagiem z biletami fip Moze ktos zainteresowalby sie zoorganizowaniem takiej wycieczki?
Niestety tegoroczny bilet w drodze.Poza tym różne osoby mają różne preferencje, swoje ulubione kierunki, trasy i kraje.Ale może gdzieś w kraju spotkać się żeby się poznać?
witam właśnie wróciłem z Chorwacji na fipie, mogę pojechać w maju z chętnymi osobami na Słowację, w przyszłym roku planuję wyjazd z fipem do Bułgarii w miesiącu czerwcu, byłem już dwa razy w Bułgarii raz z Krakowa sypialnym, rok temu przez Bratysławę- koszt pobytu dwie osoby dorosłe + dwoje dzieci tydzięń 3-posiłki + lody, napoje, piwo,rakija gratis do 23:00,wynosi 1300 złotych.
większość hoteli nie jest droga, trzeba tylko wcześniej zarezerwować ,ja byłem hotel Aurora-za wczśniejszą rezerwację płaciłem za 5 dni,byłem 7,dzieci do 14 lat za darmo i 15% zniszki,stąd cena 1300 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum