Wysłany: 01-12-2005, 03:41 Zabawa w dialogi kolejowe
Dla rozluźnienia atmosfery na forum proponuję zabawę w dialogi kolejowe. Na pewnej stronie internetowej do filmowych scenek można dopisać własny (żartobliwy) dialog. Oto moje "dzieło" - scenka z udziałem Krychy i kogoś ważnego z DZPR:
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Jeśli już z Krychy zrobiliśmy gwiazdę naszych filmów i ja przyłączm się do zabawy. Jak zobaczycie mam to związkowe skrzywienie No a prezesem może być kazdy kolejowy "mędrzec" - wolny wybór .
To jest świetne! Jeszcze się tak nie uśmiałam!!! Muszę i ja napisać jakąś scenkę. Może zrobimy konkurs na najbardziej śmieszny filmik?
Podoba mi się filmik Paździocha, Wojtka i Alwisa, gdzie Krycha wyśmiewa jakiegoś prezesa
O, widzę, że zabawa się rozkręca... Codziennie po północy są nowe scenki do wyboru. Mam nadzieję, że Krycha się nie obrazi, że wykorzystujemy ją w naszych scenkach. Oto moje kolejne filmiki:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum