Wszystko ładnie i piękne, ale nie zachwycajcie się tak. Twoje logo Zed jest łudząco podobne do loga Kolei Dolnośląskich.
Rzeczywiście, podświadomie zasugerowałem się logiem KD i podobieństwo jest duże.
Warto czerpać dobre wzorce, zamiast tworzyć jakieś graficzne potworki.
KD-PR.jpg
Plik ściągnięto 84 raz(y) 16.87 KB
J 123, barwy można zmienić. Zed jest dobry w grafice (logo naszego forum to jego dzieło) i jeśli tylko zarząd PR zwróciłby się do niego to odwaliłby im takie logo, że wszystkim by szczęki z wrażenia opadły.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Ostatnio zmieniony przez Noema dnia 14-11-2009, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
siwiutki91, może być. Logo interREGIO nie jest najgorsze, ale już nowe logo spółki to porażka. Nie wiem czym kierowała się rada nadzorcza przy takim wyborze (podobno było kilka propozycji), chyba wszyscy mieli w tym momencie klapki na oczach lub wybór był losowy na zasadzie "raz, dwa, trzy, naszym nowym logiem będziesz ty".
Nowe logo PR powinno być inne, może stylizowane na logo interREGIO. Ale przede wszystkim powinno zacząć się od zmiany nazwy spółki np. na KOLEJE REGIONALNE. Potem wystarczyło ogłosić jakiś konkurs na logo. Sam chętnie wykonałbym kilka projektów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum