Jestem synem pracownika. Mam legitymacje kolejową i ulge 80 % na przejazdy. Pani która się tym zajmuje miała sprawdzić czy honorują bilety ale zwleka z tym dłuższy czas..;/
czy pracownicy PRZEWOZÓW REGIONALNYCH , BĘDĄ MOGLI pobierać bilety FIP w 2010 roku, planuję wyjazd i zależy mi na szybkiej odpowiedzi , pytam bo PR wyszły z grupy PKP , nikt nie wie czy dalej mamy bilety.
dziękuję za odpowiedz, czy zmienia się opłata za wydanie biletów, połączenie samolotem kosztuje mnie 240 zł w jedną stronę ,lubię jazdę koleją , ale nie ukrywam że koszt też się liczy np : żeby dostać bilet dla żony muszę wykupić uprawnienie( znaczek) około 300 zł, może więcej . Plus fip 25 + sypialny 80 zł, bilet na samolot kupując teraz wychodzi 100 złotych drożej w dwie strony, jadę do Bułgarii
Nie wiem jak jest teraz ale wcześniej przejazdy koleją po Bułgarii były bardzo tanie, przejazd przez Bułgarię na najdłuższym odcinku kosztował w przeliczeniu ok. 30 zł. Teraz chyba jest już nieco drożej. Połączenia i ceny biletów można zobaczyć na stronie kolei bułgarskich: http://bdz.creato.biz/en
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum